Wings of excellence

Acceleration day with Hawks 

Zoek je naar een onvergetelijke dag die jou versneld richting groei brengt? Ontdek de combinatie van inspiratie, avontuur en persoonlijke en zakelijke groei tijdens onze exclusieve acceleratie dag Wings of excellence.

Dit is jouw kans om een frisse blik te werpen op doelgerichtheid, strategie, communicatie en persoonlijke ontwikkeling, geïnspireerd door de wetten van de natuur en de lessen van de roofvogels.

Wat kun je verwachten?

Krachtige inzichten; Leer van de buizerds om vanuit je kern te communiceren, je lichaamstaal en energie aan te passen en je strategieën te optimaliseren. Roofvogels reageren feilloos op gevoelens en gedachten, waardoor je heldere communicatie kunt bereiken en je strategisch denken kunt perfectioneren.

Een diepgaande ervaring: Bereid je voor op een prachtig en confronterend avontuur met Wings of excellence. Ontdek je blinde vlekken en activeer je ware potentieel terwijl je werkt met de meesters van efficiëntie in de lucht. We bevinden ons in een zone van genialiteit, zonder tijdsdruk, volledig in de natuur en het energieveld van de buizerds.

Samenwerken en transformeren: Werk samen met gelijkgestemden en ervaar een intensieve sessie die iedereen zal transformeren. 

Persoonlijke begeleiding: Omdat we in een klein gezelschap werken is er de ruimte om je comfortabel te voelen en je vragen te stellen. 

Individuele ervaringen: Iedere deelnemer werkt individueel met verschillende buizerds voor persoonlijke inzichten. 

Samenwerken en transformeren: Werk samen met gelijkgestemden en ervaar een intensieve sessie die iedereen zal transformeren. 

Weer 1 van de mooiste dagen van mijn leven. Een hele grote wens in vervulling gegaan. Weer een mooie magische bijzondere dag. Met hele bijzondere mensen. En mijn liefde voor de roofvogels is nog groter en intensiever geworden. Wat een liefdevolle en waardevolle dag. Met roofvogels werken.. Een prachtcadeau!

– Diana vd Hoeven

Sandra is stoer, doortastend, zacht, grappig en doelgericht. Ze laat vanuit bezieling, betrokkenheid, enthousiasme en vertrouwen je energie stromen. Het is heerlijk om met haar samen te werken!

– Eljo van Gooswilligen

Sandra is een expert als het aankomt op leiderschap, ondernemerschap, focus en duidelijkheid scheppen! Samen met de roofvogels is dit een onwijs sterk team! Ik heb dit zowel op persoonlijk gebied als tevens later in een 2e sessie ook op business onwijze stappen kunnen en mogen zetten. Het werken met de buizerds stelt je echt scherp op wat er toe doet en waar je focus naar toe moet gaan. Sandra en de roofvogels wijzen je de weg! Echte aanrader!! Bedankt!!

– Danny van Os de Man 

Ik heb genoten, geleerd, gezien en gevoeld.
Hoe kracht en zachtheid samen zijn.
Eigenheid en zelfvertrouwen.
Zelfbeheersing en rust in al je grootsheid.

– Ingrid Vreugdenhil

Wat een geweldige ervaring heb ik gehad met de roofvogel experience. Sandra zette exact de juiste space waarbinnen ik daadwerkelijk persoonlijke transformatie en natuurlijk leiderschap kon ervaren. Ze is inspirerend, krachtig, intuïtief en vol humor. We waren in een groep maar er was voor iedereen de tijd en ruimte om toch ook een individuele experience te hebben. Geweldig om met de dieren te werken en te zien hoe ze energie spiegelen en je laten ERVAREN (in tegenstelling tot de meeste trainingen waarin vooral mentale concepten gedeeld worden – ook waardevol maar dit is niet te vergelijken). Super Bedankt Sandra, ik heb een fantastische dag gehad!

– Anne Quaars

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb kennis mogen maken met Sandra en haar buizerds. Wat een geweldige maar confronterende ervaring was dat. Sandra is zo open en eerlijk, deelt al haar kennis met je en daagt je ook vaak uit. Heerlijk vind ik dat. Get ready to soar was iets waar ik naar uitkeek, klaar voor mijn volgende stappen. Met hulp van de vogels de versnelling ingetrapt. Ik hoop nog veel met Sandra te werken. Ik kan niet wachten. 

– Angela Wedding

Sandra is in mijn ogen toonaangevend in persoonlijke als zakelijke ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten. Natuurlijk leiderschap welteverstaan. Ze weet de wijsheden die dieren & natuur ons graag spiegelen feilloos waar te nemen en door te vertalen naar bijvoorbeeld praktische trainingen en trajecten, waardoor ik als mens op natuurlijke en unieke wijze tot bloei en groei kan komen. Ik ben dankbaar dat ik Sandra heb leren kennen en ik onderdeel heb kunnen zijn van wat zij de wereld brengt.

– Wesley Tax

De meeste antwoorden kunnen we bij onszelf vinden. Sandra heeft de gave om middels haar dieren een helpende hand te zijn in dit proces. Zo heeft Sandra mij geholpen met o.a. knopen doorhakken en een strakke planning te maken. Heel effectief en daarnaast een bijzondere ervaring.

– Mauricio Overman

Sandra zorgt er op haar unieke wijze voor dat zij na deze dag full focus hebben en houden op de doelen van het bedrijf met het leiderschap dat daarvoor nodig is. Met Sandra in het krachtveld van haar roofvogels stappen zorgt voor een enorme activatie en transformatie.

– Angélique Piternella

De expert op het gebied van natuurlijk leiderschap!

– Inge Hustings-Goes

Ben je klaar voor deze unieke ervaring? Wil je jezelf naar een nieuw level tillen?
Schrijf je dan snel in, er zijn maar 6 plekken beschikbaar.

Wanneer en waar

Datum & tijd:
15 april 2024
10:00 – 17:00

Locatie:
Landgoed te werve te Rijswijk

€333 ex btw