Wildernis Wisdom

Verdieping van de ouder & kind verbinding door op de natuur
geïnspireerd leiderschap en bewuste communicatie.
In 5 dagen verkennen we de prachtige wereld van natuur en communicatie, terwijl we de band tussen ouder en kind versterken. Samen gaan we op avontuur, leren we over de natuurlijke omgeving en ontdekken we nieuwe manieren om met elkaar te communiceren. Duik diep in de magie van de natuur terwijl je de connectie tussen ouder en kind versterkt.

Wil je als ouder of professional de communicatie tussen jou en het kind waar je mee werkt naar een hoger niveau tillen? Verlang je naar een diepgaande verbinding, begrip en effectieve communicatie die essentieel zijn voor positieve relaties?

Dan is onze gratis cursus Wildernis Wisdom- verbonden communiceren precies wat je zoekt!

Als ouder of professional begrijpen we hoe belangrijk het is om de communicatie met kinderen te verbeteren. Of je nu een ouder bent die graag een sterkere band met je kind wil opbouwen of een professional die dagelijks met kinderen werkt, deze gratis cursus biedt de waardevolle tools en inzichten die je nodig hebt.

Wat je kunt verwachten van deze gratis cursus:

  • Krachtige communicatietechniek: Leer hoe je effectief kunt luisteren naar kinderen, hoe je op een respectvolle manier feedback kunt geven en hoe je beiden assertief kunt communiceren zonder te overheersen. 

  • Emotionele intelligentie ontwikkelen: Ontdek hoe je de emotionele intelligentie van kinderen kunt stimuleren en hoe je hen kunt helpen met het omgaan met uitdagingen en emoties.

  • Conflicten oplossen: Leer hoe je op een constructieve manier conflicten kunt oplossen en hoe je kinderen kunt begeleiden bij het vinden van oplossingen.

  • De kracht van empathie: Ontdek hoe empathie een sterke basis vormt voor een goede relatie met kinderen en hoe je dit kunt integreren in je interacties. 

  • Effectieve communicatie voor beginnende tieners: Leer strategieën om effectief te communiceren met beginnende tieners, die vaak met unieke uitdagingen te maken hebben.

Of je nu een ouder bent die de band met je kind wil versterken of een professional die werkt met kinderen in een onderwijs-, zorg- of begeleidingsrol, deze cursus biedt waardevolle kennis en praktische tips die direct toepasbaar zijn.

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het opbouwen van een sterke verbinding met kinderen! Download nu onze gratis cursus Wildernis Wisdom- verbonden communiceren en ontdek de sleutel tot verbeterde communicatie tussen ouder en kind, evenals voor professionals die met kinderen werken.

Schrijf je nu in met je naam en mailadres en je ontvangt direct toegang tot de cursus.

Reviews

E

Lieve Sandra,
Ik vond het bijzonder en ben nog bezig leerpunten/handvatten eruit te halen. Sommige heb ik in deze vijf dagen al gekregen. De jongste vond die lieve mevrouw met haar roofvogels het leukst. De oudste het buiten op zoek gaan. Beide vroegen wanneer we dit weer gaan doen. Dankjewel lieve vrouw

– Eline

E

Het klinkt heel simpel maar deze activiteit is magisch! Ongelooflijk hoe je met een tak iemand kracht geeft om zijn verhaal te vertellen! Net als kinderen word ik zelf ook zo blij van dit soort activiteiten dus zet ik ze ook in voor volwassenen nu ik even ben ingezet voor Ayamara zorgboerderij. 

Dankjewel Sandra Hollaar die deze activiteit heeft opgezet en prachtig heeft uitgewerkt.

– Saskia

E

Wauw wat gaaf, echt heel leuk, uniek en waardevol! Filmpjes zijn top voor kinderen en de beschrijving ernaast voor de volwassenen maakt het helder. Duizendmaal dank.

– De kinderexpert

Ontwikkeld door TC Media | 2023 © Miss Mindset