Ben je klaar om te groeien en jouw eigen pad naar zelfleiderschap te gaan inzetten? Welkom bij Thrive, waar we je in slechts 3 dagen terugbrengen naar innerlijke balans, rust en je kern essentie. Het is tijd om het fundament te leggen voor jouw nieuwe tijdperk

An era to thrive in life!

Voel je je vaak onzeker, gestrest of twijfelachtig? Ben je het beu om afhankelijk te zijn van anderen of je constant zorgen te maken over de toekomst? Laat mij je begeleiden op weg naar zelfleiderschap.

Vandaag biedt de kans om het morgen te vormen dat je wenst. En weet je wat? Je bezit al alle kwaliteiten die nodig zijn om authentiek te leiden. Leiderschap is niet beperkt tot titels of posities van macht – het zit in ieder van ons. Het is tijd om dat natuurlijke leiderschap binnen in jou wakker te maken.

Het is oké. Misschien ben je even uit het oog verloren wie je werkelijk bent. Maar weet je wat? Je bent hier nu, en het is tijd om je identiteit terug te eisen.

Dankzij intensieve ervaringen met paarden, roofvogels en wolven heb ik waardevolle inzichten verworven in zelfleiderschap die zowel mijn persoonlijke als professionele leven hebben veranderd. Thrive heb ik ontwikkeld om deze diepgaande, gemakkelijk toepasbare lessen met jou te delen.

Doe mee aan Thrive voor een intensief 3-daags programma boordevol praktische wijsheid, geleverd via video’s, werkboeken en tools. Je duikt diep in het activeren van jouw zelfleiderschap aan de kern, waardoor je weer de regie over je leven kunt nemen. Ben je er klaar voor om de sprong te wagen? Schrijf je hieronder gratis in.

Sandra is direct, goudeerlijk en heeft heel veel kennis over het neerzetten van een sterk bedrijf vanuit natuurlijk leiderschap. Juist het directe spreekt mij aan in Sandra; ze gaat niet met je mee in je drama, maar zet je stil en spiegelt je, zodat je weer verder kan groeien. Precies wat ik nodig heb. Samen met Sandra heb ik een ijzersterke strategie neergezet. Het is fijn om vertrouwen te voelen van iemand die al zo succesvol is en samen met haar mijn eigen bedrijf op te schalen. Het waren inspirerende maanden en ik vond het fijn dat ik altijd kon aankloppen als ik wat had. Ik raad Sandra dan ook zeker aan, mits je bereid bent hard te werken en als je van een beetje pit houdt.

– Shyanne Nagtegaal

Oprecht en authentiek is hoe ik Miss Mindset heb mogen ervaren. De eenvoud in het creëren van focus en helderheid was uniek en bijzonder effectief. Daarmee een hele waardevolle en mooie ervaring wat mij een concrete roadmap heeft opgeleverd voor het behalen van mijn doelen.

– Mauricio Overman

Ik heb zelf het Control Your Nature programma gevolgd bij Sandra. Dat heeft me heel veel gebracht. Confrontaties, inzichten in patronen. Het heeft me ook heel veel gegeven. Doorbraken, verandering, bewustwording, mezelf. De kracht van Sandra is dat ze geen blad voor de mond neemt en dat haar paarden en vogels kunnen bekrachtigen wat er gebeurt en je samen met deze dieren stappen kunt zetten om het anders te gaan doen. Als je je overgeeft aan de dieren beleef je magie.

– Marieke van Steenbergen

Sandra is duidelijk, to the point en kijkt samen met jou wat het hoogst haalbare is.

– Carina Diehl

Sandra Hollaar van Miss Mindset is het beste wat mij en mijn bedrijf LEFmamma is overkomen. Ik kan natuurlijk 100x keer zeggen, had ik haar maar eerder ontmoet, maar dit was precies het juiste moment.

Sandra heeft mij geholpen met het opschalen van LEFmamma en daar waar ik dacht: nou dit is geweldig ging zij net zo lang door totdat ik echt het beste uit mezelf haalde. En ik dacht: wauw, ik wist niet dat ik dit in mij had. Ik ken vele coaches, maar zij staat echt aan de top. Zij is 100% zichzelf en staat er op dat jij dat ook bent en uitstraalt naar de buitenwereld. Met alle liefde die ze in zich heeft voor haar gezin en haar bijzondere dieren straalt ze dat ook uit naar jou als klant. En dat vind ik echt een gave.

Ik heb ongelooflijk fijn met haar gewerkt. Iedere dag was, naast hard werken, ook echt een feest voor mij. Ook met haar dochter Romy en Cherissa die de branding hebben vernieuwd was de samenwerking meer dan goed en ik kan niet wachten om dat weer met Miss Mindset en haar team te werken als dat weer nodig is.

Voor nu ga ik als een speer, met dank aan deze topmentor.

– Natalie Ilario

Voordelen

N

Ontgrendel je leiderschapspotentieel.

N

Herontdek innerlijke balans en rust.

N

Krijg het vertrouwen om je dromen na te jagen.

N

Omarm verandering en nieuwe ervaringen.

N

Ervaar persoonlijke groei en verbetering.

N

Ervaar groei en voorspoed in alle facetten van je leven..

​​Neem vandaag de beslissing om
h
et meeste uit het leven te halen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat een geweldige ervaring heb ik gehad met de roofvogels. Sandra zette exact de juiste space waarbinnen ik daadwerkelijk persoonlijke transformatie en natuurlijk leiderschap kon ervaren. Ze is inspirerend, krachtig, intuïtief en vol humor. We waren in een groep maar er was voor iedereen de tijd en ruimte om toch ook een individuele experience te hebben. Geweldig om met de dieren te werken en te zien hoe ze energie spiegelen en je laten ERVAREN (in tegenstelling tot de meeste trainingen waarin vooral mentale concepten gedeeld worden – ook waardevol maar dit is niet te vergelijken). Superbedankt Sandra, ik heb een fantastische dag gehad!

– Anne Quaars

Dankjewel Sandra voor jouw prachtige programma. Een jaar geleden heb ik jou leren kennen, en hier ben ik zooo blij & dankbaar voor.
Het afgelopen jaar is er in mijn leven veel gebeurd.
Prachtige ervaringen wisselden zich dit jaar af met onverwachte en vervelende ontwikkelingen. Ik ben in een flinke “dip” terecht gekomen.. Echter elke keer als ik de lessen van het Programma erbij pak, naar de foto’s & filmpjes kijk van de Live dagen, met name natuurlijk de middag met de roofvogels, maar ook de live dag met de paarden.

Dankzij het Programma voel ik me veel krachtiger en bewuster als ervoor!

Dankjewel Sandra voor al je wijsheid & inspiratie.

– Peter Docter

Sandra is stoer, doortastend, zacht, grappig en doelgericht. Ze laat vanuit bezieling, betrokkenheid, enthousiasme en vertrouwen je energie stromen. Het is heerlijk om met haar samen te werken!

– Eljo van Gooswilligen

Ik heb genoten, geleerd, gezien en gevoeld.
Hoe kracht en zachtheid samen zijn.
Eigenheid en zelfvertrouwen.
Zelfbeheersing en rust in al je grootsheid.

– Ingrid Vreugdenhil

Weer 1 van de mooiste dagen van mijn leven. Een hele grote wens in vervulling gegaan. Weer een mooie magische bijzondere dag. Met hele bijzondere mensen. En mijn liefde voor de roofvogels is nog groter en intensiever geworden. Wat een liefdevolle en waardevolle dag. Met roofvogels werken.. Een prachtcadeau! En zo gaaf om te zien dat jullie ook zo genoten hebben. Ik voelde jullie mooie energie ook. Wat kunnen we allemaal trots op ons zelf zijn. En Sandra, bedankt dat je in me leven bent. En dat je dit mooie programma ontwikkeld hebt. Ik ben een heel gelukkig mens. En nu allemaal zorgen dat we dit blijven vasthouden. Powervrouwen…..

– Diana vd Hoeven

Our founder

Sandra Hollaar heeft een indrukwekkende staat van dienst van 20 jaar als succesvol serie ondernemer, bedrijfsmentor, praktisch psycholoog, valkenier, equitherapeut, wolvenspecialist in leiderschapsgedrag, is moeder van van 2 en een groot fanaat van kickboksen.
Dankzij haar nauwe samenwerking met dieren leeft en onderneemt Sandra vanuit de diepgewortelde principes van de natuur. Ze heeft een passie voor het activeren van ondernemers en teams in hun innerlijke natuur, om zo hun natuurlijk leiderschap te bevorderen. 

Of het nu gaat om zeer exclusieve trajecten met Sandra als jouw persoonlijke 1:1 bedrijfsmentor of slechts een dagdeel een bedrijfstraining volgt met een groep via haar bedrijf Visionary Leadership Solutions, de transformatie die zij teweegbrengt met behulp van haar dieren is ronduit episch. Bij haar kun je terecht voor sparring en strategisch advies op alle niveaus van ondernemerschap, en met haar enthousiasme omarmt ze ook de persoonlijke aspecten van het ondernemerschap. Ze heeft zich bewezen als een gerespecteerde bedrijfsmentor voor honderden ondernemer en heeft verschillende succesvolle on- en offline leiderschaps activatie programma’s ontwikled voor ondernemers en teams. Met Sandra aan jouw zijde, kun je rekenen op een partner die je zowel professioneel als persoonlijk ondersteunt en inspireert