Metamorphosed
The leadership initiation

“Because leaders don’t wait, they initiate”

 

 

The leadership initiation is een ware activatie in jouw true belonging. Het leert je je grenzen te ontdekken, te verleggen, te erkennen en aan te geven vanuit jouw core verlangens. Je krijgt een ware activatie op alle lagen om te gaan doen wat er echt toe doet voor je en wat je écht wilt. Je zult aan de slag gaan met je onzekerheden en angsten en leert deze te transformeren in de energie en de invloed om je eigen leven volledig te beheersen.

 

The leadership initiation leert je los te komen van oude patronen waardoor het maximale potentieel in jezelf geactiveerd kan worden.

 

The leadership initiation leert je in een 12 weekse selfstudy course en 3-maandelijkse live dagen hoe jij je ware leiderschap volledig ontwikkelt en kan gaan toepassen in je business, werk of persoonlijke leven. 

 

Live dag 1: A rites of passage in a modern world (7 juni 2023)

Roofvogels zijn leermeesters in natuurlijk leiderschap. Zij leren je vanuit je kern communiceren, zij leren jou je lichaamstaal en energie aan te passen zodat je communicatie zuiver wordt. Roofvogels reageren op wat je voelt en wat je denkt en voelen je energie feilloos aan. Het zijn strategische jagers en ze zijn gericht op optimale efficiëntie. Roofvogels kunnen het zichzelf niet permitteren dat ze zelfs maar een beetje energie verspillen. Hierdoor zijn ze extreem gevoelig en beschikken ze over een volledige controle over zichzelf.

Zij reageren daardoor op wat je voelt en denkt en voelen je energie feilloos aan.

Tijdens deze geheel verzorgde live dag op Landgoed te Werve zullen we gaan werken vanuit het krachtveld van de buizerds, ook wel de wolven van de lucht genoemd.

We gaan op deze dag werken aan jouw focus & strategie. Na deze dag ga je naar huis met een uitvoerbaar plan voor jouw business, leven en/ of jouw zelfontwikkeling.

Deze dag geeft een activatie in natuurlijk leiderschap.

Live dag 2: Initiation into your higher self (19 juli 2023)

Wat het ook is wat jij wilt, alles is beschikbaar voor je en alles is mogelijk. Deze dag verwelkomen wij jou in jouw persoonlijke rage room. We laten je hier kennis maken met je eigen fysieke innerlijke kracht en jij zult leren hoe je deze tot volledige ontwaking brengt.

Gevoelens en onverwerkte emoties zoals angst, woede, verdriet zullen we hier los gaan laten. We zullen oude patronen openbreken om ruimte te gaan creëren voor jouw wolvenactivatie.

Live dag 3: Activating your soul connection (22,23,24 augustus 2023)

Tijdens deze geheel verzorgde live dag (23 augustus) zul je de code van de wolven ontvangen. Je stapt tijdens deze dag in het krachtveld van de wolven (letterlijk!) om de wensen van jouw ziel, jouw true belonging, volledig tot activatie te brengen.

Dit is  inclusief twee overnachtingen in onze Code of the wolf residentie.

Wolven en roofvogels zijn expert in het hebben van natuurlijk leiderschap, in het leven vanuit hun zielsverlangen. Zij streven ten alle tijde naar innerlijke balans, zijn vol focus en hebben een doelgerichtheid waar wij als mensen en ondernemers enorm veel van kunnen leren.

Het familiegedrag van de wolven, de energie, de winnaarsmentaliteit, focus en doelgerichtheid wat ik van hen heb geleerd en ontdekt zal in alle lessen terugkomen en zullen we vertalen naar jouw eigen acties.

Binnen the leadership initiation leer je dichter dan ooit bij je eigen natuur te zijn en zal jouw true belonging weer voelbaar zijn in elke vezel.

 

Wolven en roofvogels zijn expert in het hebben van natuurlijk leiderschap, in het leven vanuit hun core belonging. Zij streven ten alle tijde naar innerlijke balans, zijn vol focus en hebben een doelgerichtheid waar wij als mensen en ondernemers enorm veel van kunnen leren.

Voor mijn werk als leiderschapsexpert en gedragsdeskundige ben ik de wolf en zijn gedrag al jaren aan het onderzoeken en analyseren. Het familiegedrag, de energie, de winnaarsmentaliteit, focus en doelgerichtheid wat ik van hen heb geleerd en ontdekt zal in alle lessen terugkomen en zullen we vertalen naar jouw eigen acties. 

Binnen the leadership initiation leer je dichter dan ooit bij je eigen natuur te zijn en zal jouw true belonging weer voelbaar zijn in elke vezel.

True belonging doesn’t require you to change who you are, it requires you to be who you are.

Wat brengt the leadership initiation program je?

 • Meer connectie met jezelf en anderen
 • Je ontwikkelt jouw ware natuurlijk leiderschap
 • Je krijgt meer energie
 • Je wordt de baas over je gedachten
 • Je leert leven volgens een heldere strategie vanuit een high dimensional frequency
 • Je leert focus te behouden op de dingen die ertoe doen
 • Er wordt een doelgerichtheid bij je geactiveerd vanuit préséance en kalmte
 • Je zult je potentieel maximaal gaan benutten
 • Je gaat leven vanuit authenticiteit
 • Je leert hoe je uitstelgedrag doorbreekt
 • Je zal vanuit vrijheid en alignement leren leven
 • Je zal meer vertrouwen in jezelf en je zijn
 • Je leert prioriteiten stellen

  Chaos becomes peace, you will get metamorphosed.

  • Je bent eraan toe om stappen te nemen om blijvende verandering aan te brengen in je leven.

  • Je wilt je eigenwaarde vergroten en bent klaar om in jouw grootsheid te stappen.

  • Je wilt jouw potentieel volledig benutten.

  • Je wilt jouw dromen gaan verwezenlijken.

  • Je wilt gaan leven vanuit purpose.

  • Je bent op zoek naar meer balans in je leven.

  • Je voelt dat je klaar bent voor jouw breakthrough.

  • Je wilt jezelf volledig gaan positioneren en jouw authentieke zelf leren zijn.

  • Je wilt jouw gestelde doelen behalen.

  • Je wilt jouw innerlijke kracht echt voelen en deze volledig gaan inzetten.

  • Ben jij klaar om te investeren in jouw natuurlijk leiderschap?

  • Ben jij klaar om vanuit purpose richting te geven aan jouw leven?

  • Ben jij er klaar voor om te gaan doen wat je echt wilt?

   Let’s get methamorphosed.

  Wat anderen zeggen over het werken met de roofvogels & wolven:

  Het gaat terug tot in 2017, misschien wel 2014. Ik poog in een klein onderzoek op Facebook en Google te achterhalen wanneer het exacte moment was. De informatie die ik vind geeft niet het antwoord. Het moet in één van deze jaren geweest zijn. Een belangrijk keerpunt.

  Gebiologeerd kijk ik naar een korte videoclip op Facebook. In dit moment transformeer ik terug: van een volwassen man naar een klein vrolijk kind, nieuwsgierig en met focus. Mijn kindertijd. Voor even kijk ik weer aandachtig naar een beeldscherm zoals ik als kind altijd naar National Geograhic keek. Ik ben verwonderd gevangen, dankzij een korte videoclip over een magisch en waarlijk mythisch dier.

  De wolven.

  – Wesley Tax

  Mijn persoonlijke verhaal begon acht jaar geleden, toen mijn man mij verliet en ik als gevolg daarvan mijn kinderen voor de helft van de week moest loslaten en mijn ‘paleis’ moest verlaten. Een hele oude wond uit mijn vroegste kinderjaren werd daarmee open gerukt. Ik belandde in een nieuwe, op het oog ideale wereld. Maar het was een wereld waarin alles wat ik kende, voelde en geloofde niet klopte met wat er werkelijk gebeurde. Ik leefde in een mindfuck en wist niet meer wie ik was, twijfelde aan mijn aanpak en het resultaat was dat ik steeds verder vast kwam te zitten. Vast in een afhankelijkheidsrelatie met een emotioneel onbetrouwbare partner, vast in een ongezonde werksituatie, vast in een huis waar ik niet met mijn hart voor had gekozen en vast in een samengesteld gezin en huishouden waar ik geen grip op kreeg.
  – Martine Winkel

  Let op! Dit is het laatste traject wat wij vanuit Miss Mindset BV zullen aanbieden.

  Metamorphosed is the birthing place of a new humanity. The birthing of a new era. Released, transformed, metamorphosed in a multidimensional being. Conscious, whole, and free.

  Wat krijg je:

  Vanuit de online Miss Mindset academy toegang tot een 12 week high dimensional self course Methamorphosed.

  Denk aan high frequency voicememo’s, downloads & wekelijkse mails.

  3 geheel verzorgde live dagen waaronder een livedag met de roofvogels, de wolven van de lucht en de wolven.

  Activatie tot jouw true belonging.

  Heb je na het lezen van dit alles nog vragen of twijfels, stuur ons dan gerust een mail naar info@miss-mindset.com

  Nu van € 5500,- voor € 3800,- ex btw. 

  8 plekken beschikbaar

  1x €3800,- ex btw

  3x €1266,66 ex btw

  6x €633,33 ex btw

  12x €316,67 ex btw