Soar and Activate

Guided by birds of prey

Ervaar de kracht en activatie van Natuurlijk leiderschap en werk samen met onze majestueze roofvogels tijdens onze unieke Soar and Activate dag.  

Ben jij klaar om je innerlijke leiderschap te versterken door samen te werken met deze indrukwekkende roofvogels? Wij je (weer) worden wie je werkelijk bent?

Roofvogels zijn meesters in het vertrouwen op hun innerlijke leiding, waardoor ze nooit verdwalen. Ze belichamen alertheid, waarneming, onderscheidingsvermogen en opmerkzaamheid. Net als de scherpe blik van de roofvogels, brengen zij alles wat authentiek is aan het licht en laten ze illusies, valsheid of onzuiverheid niet verborgen.

Hun buitengewone zicht staat symbool voor observatie, herkenning, bewustzijn en vooruitkijken met zorg en aandacht. Door met hen samen te werken, ontdekken we dat onze visie niet beperkt hoeft te zijn. We kunnen leren van hun krachtige energie die nooit ophoudt en leren de kunst van perfecte timing, geduldig wachten en vastberaden naar succes gaan.

Tijdens Soar and Activate dompel je jezelf onder in de weelderige natuur van ons landgoed en haar 14 hectare aan schoonheid. Deze dag biedt jou de gelegenheid om diepe verbinding te maken met je innerlijke kern en authentieke afspraken met jezelf te maken. En als hoogtepunt, heb je tijdens deze dag de kans om zelf te vliegen met alle roofvogels – van uilen tot buizerds tot verschillende arenden.

Soar and activate is een onvergetelijke ervaring die je zal inspireren en verrijken, waarbij je het potentieel van Natuurlijk leiderschap en jezelf in een nieuwe en krachtige richting stuurt.

Ervaar een unieke dag waarin we samenkomen, masterminden en ons onderdompelen in het krachtveld van de roofvogels, ver weg van de alledaagse drukte.
Welkom in het sterke quantum veld van transformatie en groei!

Deze dag staat in het teken van een beyond krachtveld, waarin de energie hoog zal zijn en oude wijsheden vertaald worden naar het hier en nu. Ons doel is om jou te empoweren, te inspireren, maar vooral te activeren, zodat je kunt vertrouwen op je innerlijke leiding en je natuurlijk leiderschap volleidig kunt herontdekken.

Wat je tijdens deze dag zult leren: 

 • Vertrouwen op je innerlijke leiding, zodat je nooit meer verdwaalt in twijfel.
 • Herontdekken van je natuurlijk leiderschap en het voelen van een diepe verbinding met wie je werkelijk bent. 
 • Ervaren hoe controle en overgave hand in hand gaan en je een gevoel van zekerheid geven. 
 • Steviger in je schoenen staan, klaar om uitdagingen met vertrouwen aan te gaan. 
 • Je zicht activeren, zodat je een breder perspectief kunt zien en hoger kunt stijgen.
 • Innerlijke twijfel wegnemen en jezelf bevrijden van belemmeringen die je groei beperken.
Roofvogels zijn meesters in natuurlijk leiderschap, en hun krachtige enerige kan levensveranderend zijn. Het kijken in de ogen van een roofvogel is een ervaring op zich, die je in contact brengt met de essentie van wie je werkelijk bent.

Deze live dag biedt jou de unieke kans om dichter bij de roofvogels te komen en hun interactie te ervaren. Samen met gelijkgestemde winnaars stap je letterlijk in het krachtveld van de roofvogels, wat een intense ervaring zal zijn. Deze dag zal veel in je naar boven halen en je herinneren aan je natuurlijk leiderschap dat wellicht in de drukte van het leven was vergeten.

Kortom, dit is een dag vol transformatie, empowerment en verbinding met je ware potentieel. Grijp deze kans en ervaar de magie van het samenwerken met roofvogels, terwijl je jouw innerlijke leiderschap opnieuw ontdekt en jouw leven naar nieuwe hoogten stuwt.

Ontdek de kracht van natuurlijk leiderschap tijdens deze onvergetelijke dag met Sandra Hollaar. Laat je meeslepen door een vernieuwende kijk op leiderschap, gebaseerd op de psychologie, gedragswetenschap, eeuwenoude wijsheden, en de lessen van de majestueuze roofvogels. Met kennis, humor en openheid verlegt Sandra jouw grenzen en laat ze je zien hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktische info:

 • Leer alles over natuurlijk leiderschap vanuit diverse disciplines.
 • Geniet van de luxe van het landgoed
 • Ervaar de magie van het vliegen met verschillende soorten roofvogels in de natuurlijke omgeving van het landgoed.
 • Ontvang prachtige lessen en een unieke, intense ervaring met deze majestueuze dieren.
 • Werk samen met gelijkgestemde winnaars in een krachtige Mastermind omgeving die volledig is geoptimaliseerd om de wetten en lessen van de natuur te omarmen.

Tijdens deze dag leer je:

 • Hoe je blijvende focus kunt behouden.
 • Prioriteiten stellen en te focussen op wat echt belangrijk is voor jou.
 • Hoe je het beste tot je recht komt vanuit je innerlijke kern, en dit alles vanuit natuurlijk leiderschap.

Deze dag zal je inspireren om afspraken met jezelf te maken en deze te koppelen aan een onvergetelijke ervaring met de roofvogels. Het wordt een dag om nooit te vergeten, een ervaring voor in de boeken.

Klaar om jou natuurlijk leiderschap te ontdekken en een onvergetelijke dag te beleven in het gezelschap van deze majestueuze wezens?

Datum & tijd:
22 mei 2024

Locatie:
Landgoed Te Werve, Rijswijk (Zuid Holland)

€495 ex btw