Sit with winners

The conversation is different

Als ondernemende vrouw heb je een winnaar in jezelf verborgen zitten. Een winnaar die alles overziet, doelgericht is, vol focus is en die vanuit natuurlijk leiderschap door het leven wil gaan. Zij weet hoe zij moet omgaan met druk, zij wil leven vanuit een innerlijke balans en zij wil haar krachtcentrum volledig tot uiting laten komen. Zij wil all-in gaan om next level te ondernemen.

Jij weet wat er in jezelf verborgen zit, daarom ben je ook begonnen met het ondernemerschap. Maar het lukt je niet om next level te gaan. Je kunt het wel bedenken maar de actie erop ontbreekt.

Je doet nu veel op wilskracht.
Je staat vaak in standje overlevingsstand.
Je maakt wel omzet maar geen dikke winst.
Je voelt je moe.
Je voelt je vaak onbegrepen.
Je wilt focus leren behouden.
Je wilt groeien met je bedrijf.
Je wilt jezelf niet langer inhouden.

Jij bent klaar om te gaan staan voor jouw ambities.
Jij wilt ondernemen vanuit een frequentie van optimale focus, innerlijke alwetendheid, een doelgerichtheid vanuit balans met een on point energiemanagement.
Jij voelt dat je goed zit en wilt daarop echte actie ondernemen, het durven om direct all-in te gaan.
Jij wilt leren leven en ondernemen vanuit jouw identiteit.

Sandra Hollaar is een ondernemer met een diepgewortelde levensmissie om ondernemers weer te verbinden met de wetten van de natuur en hun natuurlijk leiderschap. Zij weet hoe het zakelijke spel gespeeld kan worden en heeft dan ook een eindeloos trackrecord in het zakenleven opgebouwd. Sandra leert je winnen, schakelen in energie en je eigen regels te breken. Zij neemt je mee op reis in jezelf en zorgt ervoor dat jij alles in jou tot activatie kan komen. Alle wijsheid en kracht zit namelijk al in jou. Door jou te laten omgeven met winnaars laat zij de winnaar in jou tot activatie komen.

“In mijn klanten zie ik leiders die puur en zuiver willen zijn en blijven. Ik zie en voel hun passie, hun gedrevenheid op een laag waar de maatschappij nog niet weet dat het op deze laag zo intens kan voelen of gewoonweg niet weet hoe daar te komen. Ik zie al hun potentie. Ik zie al hun wijsheid. Hun zuiverheid. En om al deze elementen in zichzelf te unlocken zijn ze bij mij aangekomen. Om oude verhalen te vernieuwen. Om zielscontact te maken. Om te leren van echte natuurlijk leiders. Om de wetten van de natuur te integreren in hun leven en in hun bedrijf. Om de ware identiteit in zich weer te laten spreken. Hun talent weer volledig te gaan benutten. Hun kracht weer te voelen en te optimaliseren. Om hun dromen te realiseren. Om hun stem weer te laten horen, om hun nieuwsgierigheid weer te prikkelen, om hun moed weer te voelen, hun waardigheid en om hun eigen keuzes weer te maken.”

– Sandra Hollaar AKA Miss Mindset

Ben jij klaar om te leven en te ondernemen vanuit jouw innerlijke kracht?

 

In sit with winners gaan we alle menselijke conditioneringen, belemmerende overtuigingen, meningen, labels en aannames voorbij. Je leert hoe te leven en te ondernemen vanuit de wetten van de natuur. Het natuurlijk leiderschap in jou zal volledig tot activatie komen zodat jij optimaal kunt gaan presteren.

Succesvol zal een totaal nieuwe lading voor je krijgen.
Leiderschap zal een totaal nieuwe lading voor je krijgen.
Je zal diepere verbinding leren maken met jezelf.
Je leert ondernemen vanuit je ziel.

Wil jij het zakelijke spel spelen vanuit natuurlijk leiderschap?
Wil jij all-in gaan en limitless leren ondernemen vanuit een hoge frequentie?
Heb jij behoefte aan meer focus?
Wil jij leren ondernemen vanuit een ijzersterke en heldere strategie?
Wil jij jouw innerlijke kracht tot activatie laten komen?

Sit with winners, the conversation is different.

Sit with winners is een business activatie jaarprogramma gericht op vrouwelijke ondernemers.

In dit programma werken we tijdens verschillende live dagen aan een ijzersterke en heldere strategie voor jouw business. We vliegen letterlijk uit en verwelkomen jou in het quantumveld van de buizerds. Zij leren jou vanuit je kern te communiceren en zijn gericht op optimale efficiëntie.

Deze live dagen leggen jouw blinde vlekken bloot en laten jou zien wat je te doen staat. De buizerds zullen spiegelen vanuit helderheid en balans, zodat jij in high performance kan gaan leven en ondernemen.

Na de live dagen ga je naar huis met een strategisch en uitvoerbaar plan wat jouw business naar een next level zal tillen.

Wat krijg & leer je;

  • Je krijgt toegang tot de Miss Mindset academie waar je gefaseerd verschillende episodes kunt gaan volgen die jouw onderneming en jouw performance tot een ander niveau zullen tillen. 
  • Verschillende exclusieve live dagen met roofvogels waar we de strategie van jouw business gaan bepalen.
  • Je leert het implementeren van strategie.
  • Een marketingplan + implementatie by Danny van Os de man- Riethoven.
  • Persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers.
  • Lichamelijke activatie.
  • Ondernemen vanuit de wetten van de natuur.
  • 12 online zoom scrum sessions / accountability calls.
Als jij klaar bent om all-in te gaan en jouw onderneming voorbij dat zelf gecreëerde plafond wilt tillen, dan is Sit with winners zeker iets voor jou.

De investering voor het jaartraject bedraagt € 7500,- excl. Btw.

*Betalen in 3, 6 of 12 termijnen mogelijk

We starten met Sit with winners in november 2022

Omdat we met een selectieve groep ondernemende vrouwen willen werken is het belangrijk om vooraf kennis met elkaar te maken en om te horen wat jouw persoonlijke en zakelijke doelen zijn voor 2023.

No more spots available