High impact hawk mentorship

-Een roofvogel doet precies wat nodig is, nooit meer dan dat-

 

Een roofvogel doet precies wat nodig is, nooit meer. Alles wat hij doet is bijzonder effectief. Hun intuïtie is sterk en ze luisteren ernaar. Ze doen nooit iets wat niet goed voelt.

In een hawk mentorship sessie kijken we samen met de buizerds vanuit een heel zuiver helicopter view naar een project, je onderneming, hoe je je wilt voelen of naar de doelen die je wilt behalen. Je komt met een heel heldere strategie het bos uit.
Vanuit het energieveld van de buizerds worden in deze sessie de gemaakte afspraken bekrachtigd. Deze ervaring met impact zal de gemaakte afspraken daardoor veel makkelijker internaliseren.

Roofvogels leren je vanuit je kern communiceren, zij leren jou je lichaamstaal en energie aan te passen zodat je communicatie zuiver wordt. Roofvogels reageren op wat je voelt en wat je denkt en voelen je energie feilloos aan.
Het zijn strategische jagers en ze zijn gericht op optimale efficiëntie. Roofvogels kunnen het zichzelf niet permitteren dat ze zelfs maar een beetje energie verspillen. Hierdoor zijn ze extreem gevoelig en beschikken ze over een volledige controle over zichzelf.
Zij reageren daardoor op wat je voelt en denkt en voelen je energie feilloos aan.

 

Zodra je je overgeeft aan het krachtveld van de Harris Hawk, de energie laat stromen, je de lessen in de confrontatie herkent, zijn de boodschappen zo kristalhelder, zo zuiver.

Confronterend op sommige momenten, maar ook mooi. Zij kijken vanuit een heel ander energieveld naar jou en zien de ruis in jouw energie met een ongekend scherp zicht.
Deze sessie met de buizerds legt je blinde vlekken bloot, ze laten jou zien wat je te doen staat. De buizerds zullen spiegelen vanuit helderheid en balans, zodat jij in high performance aan de slag kunt.

Je gaat naar huis met een strategisch uitvoerbaar plan met de focus van de buizerds.
Ben jij klaar om te leven en ondernemen vanuit jouw innerlijke kracht?

Een waardevolle Equicoaching en Hawk mentorship gedaan bij Sandra. Een lieve eerlijke inspirerende vrouw, zij begeleidt je op eigen kracht naar je innerlijke kracht. Life changing!

– Ria Koreman

Oprecht en authentiek is hoe ik Miss Mindset heb mogen ervaren. De eenvoud in het creëren van focus en helderheid was uniek en bijzonder effectief. Daarmee een hele waardevolle en mooie ervaring wat mij een concrete roadmap heeft opgeleverd voor het behalen van mijn doelen.

– Mauricio Overman

Afgelopen september een Hawk mentorship gedaan bij Sandra en dat was fantastisch!! Een ervaring om nooit te vergeten en ga ik zeker nog eens doen!!

– Tess Koorneef

Ik boek zo ongeveer 1 x per kwartaal een leiderschapssessie met Sandra en haar roofvogels. Waarom? Om laserfocus te houden op de doelen die ik wil behalen in mijn bedrijf en op wie ik als ondernemer moet zijn om deze doelen te behalen.
De kennis die Sandra deelt is goud waard!

Ik vind het fascinerend hoe roofvogels dwars door je heen kijken, je helemaal doorhebben en ervoor zorgen dat er geen ruimte is voor smoesjes. De periode na zo’n sessie tik ik in sneltreinvaart mijn doelen af. Love it!

– Angelique Piternella

Sandra is in mijn ogen toonaangevend in persoonlijke als zakelijke ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten. Natuurlijk leiderschap welteverstaan. Ze weet de wijsheden die dieren & natuur ons graag spiegelen feilloos waar te nemen en door te vertalen naar bijvoorbeeld praktische trainingen & trajecten, waardoor ik als mens op natuurlijke en unieke wijze tot bloei en groei kan komen. Ik ben dankbaar dat ik Sandra heb leren kennen en ik onderdeel heb kunnen zijn van wat zij de wereld brengt

– Wesley Taks

Sandra is een expert als het aankomt op leiderschap, ondernemerschap, focus en duidelijkheid scheppen! Samen met de roofvogels is dit een onwijs sterk team! Ik heb dit zowel op persoonlijk gebied als tevens later in een 2de sessie ook op business, onwijze stappen kunnen en mogen zetten. De Hawk Mentorship stelt je echt scherp op wat ertoe doet en waar je focus naar toe moet gaan.
Sandra en de Roofvogels wijzen je de weg! Echte aanrader!! Bedankt!

– Danny van Os de Man

 

Wat krijg je;

 • Direct toegang tot de Miss Mindset Academie; Een online training ter voorbereiding op jouw live private session
 • Een drie uur durende private session in High Impact leadership
 • Een ervaring vol impact en vliegen met verschillende Harris Hawks
 • Perspectief vanuit het krachtveld van de buizerd 
 • Een strategisch plan van 12 weken incl. Implementatie 

Wat leer je;

 • Je leert de deur naar jouw innerlijke wijsheid weer te openen
 • Je leert de ware identiteit in je weer te laten spreken
 • Je leert je kracht weer te voelen en te optimaliseren
 • Je leert je energiemanagement weer te structureren
 • Je leert je stem weer te laten horen
 • Je leert je moed weer te voelen
 • Je leert keuzes te maken
 • Je leert focus te behouden
 • Je leert een strategie toe te passen vanuit een ongeëvenaard helicopterview
 • Je leert je doelen te behalen
 • Je leert inspiratie om te zetten in daadkracht
 • Je leert te handelen vanuit natuurlijk leiderschap

Praktische info 1:1 sessie;

Op de door jou gekozen datum hebben wij een 1:1 private session met de roofvogels en werken we met verschillende Harris Hawks. Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek waarna we het bos in gaan met de Harris Hawks. De roofvogels vliegen in het bos los met ons mee en jij werkt met ze vanaf jouw handschoen.

In het bos en tijdens het werken met de vogels werken we niet met de tijd. De sessie zal ongeveer 3 uur duren. Tijdens deze gehele sessie zijn wij buiten, dresscode is daarom Outdoor!

Tijdens deze sessie werk je samen met winnaars en stap je letterlijk in het krachtveld van de buizerd. Houd er rekening mee dat dit een intense ervaring is en dat de natuur en de buizerds veel naar boven haalt wat vergeten is, jouw natuurlijk leiderschap. Het is daarom raadzaam om na deze private session ruimte te houden in je agenda om de lessen en de energie te integreren.

Locatie: Oostvoorne
Beschikbare datums:

 

Alle private hawk mentorship sessions voor 2022 zijn uitverkocht.
Wil je op de wachtlijst voor onze 1:1 sessies voor volgend jaar schrijf je dan in via onderstaand formulier.