Get ready to soar

Natuurlijk leiderschap event met roofvogels

Ben jij bereid om het leiderschap in jou te laten bekrachtigen door samen te werken met roofvogels? Ben jij er klaar voor om (weer) te worden wie je bent? 

 

 

De roofvogels leren ons dat als je vertrouwt op je innerlijke leiding je nooit op een dwaalspoor gebracht zal worden. De roofvogels belichamen alertheid, waarneming, onderscheidingsvermogen en opmerkzaamheid.

Er is geen schuilplaats voor de ogen van een roofvogel. Wat authentiek is, illusie, vals of onzuiver, het komt allemaal aan het licht.

Het zicht van roofvogels is het beste zicht van alle dieren. Deze natuurlijke gave geeft associaties met observatie, herkenning, bewustzijn en gewetensvol vooruitkijken.

Roofvogels leren ons dat wij onze visie niet hoeven te beperken. De krachtige energie van een roofvogel houdt nooit op. Roofvogels leren ons dingen precies goed te timen, zij zullen wachten en snel en resoluut naar succes gaan. Dit maakt deel uit van het instinct van de roofvogels en wij mensen hebben vergelijkbare vaardigheden die we vaak over het hoofd zien.

Get ready to soar, hét natuurlijk leiderschapsevent. Een dag waar je jezelf kan onderdompelen in de luxe van het landgoed en haar 14 hectare natuur, heerlijk eten, je tijdens het ochtendprogramma een impactvolle masterclass van mij krijgt in Natuurlijk leiderschap, de lessen van de roofvogels en leven en ondernemen volgens de wetten van de natuur. Je maakt tijdens deze dag afspraken met jezelf vanuit authenticiteit en verbinding met je innerlijke kern. En om alles te bekrachtigen laat ik je zelf vliegen met alle roofvogels. Van uil tot buizerd van gier tot verschillende arenden.

Een dag waar we samenkomen, masterminden, genieten en ons onderdompelen ver weg van alledag. Een dag waar de energie hoog zal zijn en waar we werken vanuit een beyond krachtveld. Waar we oude wijsheden vertalen naar het hier en nu.

Deze dag leert je;

  • Vertrouwen op je innerlijke leiding
  • Je natuurlijk leiderschap weer te voelen
  • Controle te voelen in volledige overgave
  • Zekerder doen voelen
  • Steviger in je schoenen doen staan
  • Je zicht aan te zetten
  • Je innerlijke twijfel wegnemen

We kunnen hoger stijgen en een breder beeld krijgen vanuit een veel beter perspectief.

Roofvogels zijn meesters in het hebben van natuurlijk leiderschap. Zij leren je te verbinden met wie je werkelijk bent. Alleen een roofvogel in de ogen kijken kan al een ervaring voor het leven meegeven. Deze dag is bedoeld om jou dichter bij de roofvogels te brengen en de interactie met deze dieren te laten ervaren. Tijdens deze live dag werk je samen met winnaars en stap je letterlijk in het krachtveld van de roofvogels. Een live dag met een intense ervaring wat veel in je naar boven zal halen wat vergeten is, jou natuurlijk leiderschap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktische info;

Sandra leert je tijdens deze dag alles over natuurlijk leiderschap gebaseerd op de psychologie, gedragswetenschap, eeuwenoude wijsheden, persoonlijke ervaringen en de lessen van de roofvogels. Zij neemt je mee in een vernieuwende kijk op leiderschap en leert je je grenzen te verleggen met kennis, humor en openheid.

We genieten met elkaar van een heerlijke lunch.

Daarna gaan we in een magische en de natuurlijke omgeving van het landgoed vliegen met verschillende soorten roofvogels. Valken, uilen, buizerds, een gier en verschillende arendsoorten.
Deze dag geeft je prachtige lessen en een unieke en intense ervaring met diverse roofvogels. Samenwerken met winnaars, kracht voelen van een unieke mastermind, een mastermind die de wetten en lessen van de natuur volledig geoptimaliseerd leven.
Deze dag leer jij hoe je focus blijvend kunt behouden, wat belangrijk is voor jou, prioriteiten stellen en hoe je het beste tot je recht komt vanuit je innerlijke kern, dit alles vanuit natuurlijk leiderschap.
Je gaat afspraken met jezelf maken en koppelen aan een onvergetelijke ervaring met de roofvogels.

Dit is een dag om nooit te vergeten, eentje voor in de boeken. Er is tijdens deze dag een professionele foto- en videograaf aanwezig die beelden maken die wij ter promotie kunnen gebruiken. Maar ook zullen wij jouw moment met de roofvogels vastleggen zodat je een mooie reminder hebt aan deze impactvolle live dag.

Datum & tijd:
11 mei 2023
10:00 – 18:00

Locatie:
Landgoed Te Werve, Rijswijk (Zuid Holland)

€495 ex btw