Miss Mindset Academie

Equicoaching

Equicoaching

Zonder woorden tot de kern komen, jouw kern.

Tijdens een 1:1 equicoaching sessie ervaar je energie in allerlei vormen, je ervaart een innerlijke rust die niet in woorden uit te drukken is. De paarden leren jou jezelf begrijpen. Weten is mooi, maar het ervaren zonder woorden zorgt voor een innerlijke shift.

Paarden liegen niet, misleiden niet, zij zien jou in jouw geheel. Zij weten daarom ook direct de vinger op de zere plek te leggen en kunnen je inzichten en een ervaring geven tijdens een equicoaching sessie die heel direct binnenkomt.

Paarden zien direct of jouw lichaamstaal overeenkomt met je intentie en juist daardoor kun je congruentie bereiken.

Equicoaching

Nog nooit is de feedback die jij hebt mogen ontvangen zo puur geweest!

Nog nooit is een coach zo transparant en onbevooroordeeld geweest. Paarden hebben geen oordeel, zijn zuiver en puur.

De paarden helpen jou om je doelen te stellen, doelen die haalbaar zijn, vanuit een innerlijke rust en balans. Jouw innerlijke rust en balans. De paarden zien jou natuurlijk leiderschap nog voordat jij hem hebt ontdekt. Daardoor kunnen paarden jou enorm helpen om je grenzen te ontdekken maar ook hoever je je grenzen kunt verleggen.

Tijdens een equicoaching sessie kom je direct tot de kern en kun je direct aan de slag gaan met nieuwe inzichten en de afspraken die je met jezelf hebt gemaakt. Omdat wij met werkboeken en video’s jou voor en na de 1:1 Equicoaching sessie vanuit de online Miss Mindset Academy ondersteunen volstaat één sessie om maanden verder te kunnen.

Een equicoaching sessie draait om zelfverbetering en zelfbewustzijn en het internaliseren van jou natuurlijk leiderschap. We gaan de paardenkracht gebruiken om te leren dat de antwoorden op vragen in het hier en nu zijn.

Equicoaching

De impact van een non verbale boodschap van een paard is enorm krachtig.

Tijdens een equicoaching sessie werken we met verschillende paarden met verschillende energie. We gaan op deze dag aan de slag met lichaamstaal, natuurlijk leiderschap, de energie die je uitstraalt en hoe je dit alles kunt verbeteren.

Er wachten waardevolle lessen op je die mijn paarden vanuit jou natuurlijk leiderschap zullen gaan ontketenen. Zij ontketenen jouw innerlijke kracht.

Deze dag gaat je bewuster maken van jezelf, innerlijke rust geven en je zekerheid geven in de doelen die jij wilt gaan behalen.

Paarden zijn experts in lichaamstaal en hun energie is magisch. Zonder woorden komen mijn paarden tijdens een equicoaching sessie tot de kern.

Een sessie start met toegang tot de Miss Mindset Academy waar je vooraf aan jouw equicoaching sessie jouw werkboek en video kan inzien zodat jouw sessie extra waardevol gaat zijn.

equicoaching

Als je een Equicoaching sessie boekt ontvang je:

• Toegang tot de Miss Mindset Academy.

• Werkboek + video om je vooraf aan de sessie voor te bereiden op jouw equicoaching sessie.

• Een 3 uur durende 1:1 Equicoaching sessie waar we werken met verschillende paarden.

• Werkboeken + video’s in de academy die je een maand na de sessie blijven ondersteunen in het ontwikkelen van jouw natuurlijk leiderschap.

Prijs
(excl. btw)

€375

 

2023 | Ontwikkeld door TC Media