Control Your Nature

Leven en ondernemen volgens de wetten van de natuur

 

De wetten van de natuur, we weten allemaal dat ze aanwezig zijn.
Het maakt de wetten van de natuur niets uit wat wij doen. Toch heeft iedere wet en natuurkracht een ontegenzeggelijk effect op alles wat wij doen, zeggen, ondernemen en ervaren.

Misschien heb je wel het gevoel dat je je roer om wilt gooien. Of ben je een leven aan het leiden en je dingen aan het doen omdat je het idee hebt dat de mensen om je heen dit van je verwachten, of omdat de wereld dit van je verwacht. Misschien heb je jezelf lang voorgehouden wie je moet zijn en werkt dit gewoon niet meer voor je.

Door het jaarprogramma Control Your Nature te volgen krijg je een dieper begrip van het leven maar ook van je eigen innerlijke kern, en leer je dichter bij je eigen natuur te komen. Om vanuit die lessen aan de slag te gaan met de voor jou te behalen doelen.

In dit programma ga je in een unieke online combinatie een jaar lang werken aan het creëren van het leven waar je naar verlangt vanuit de wetten van de natuur. Maandelijks zullen we de wetten van de natuur uit gaan lichten om deze optimaal te kunnen integreren in je persoonlijke als ook in je zakelijke leven.

Hoe meer innerlijke wijsheid, hoe sterker jouw fundament in het leven.

 

Control your nature is een pure upgrade voor je leven. De maandelijkse lessen leren je weer voelen. Leren je naar binnen te keren. Ze leren je de antwoorden in jezelf te vinden.
Control your nature leert je alles wat je niet dient los te laten. Het leert je actie te ondernemen vanuit het hier en nu. Control Your Nature leert je focus te behouden tijdens het doelgericht zijn. Het leert je te luisteren naar je behoeften. Het leert je een higher vibe te behouden.

Jouw natuur zit in je diepste kern. Het is de kunst om weer vanuit die kern te gaan leven, je doelen te behalen, je dromen achterna te jagen, om vanuit die kern innerlijk in balans te blijven en je energie op peil te houden.

Als iets in lijn is met de wetten van de natuur gaat het makkelijker, kost het minder moeite, komt het meer overeen met wie we in essentie zijn en is het in harmonie met het grotere geheel.

Wil jij:

$

Van oud naar nieuw

$

Van innerlijke fragmentatie naar heelheid

$

Van vervreemding naar relatie

$

Van conformisme naar authenticiteit

$

Van moeite naar plezier

$

Van discussie naar dialoog

$

Van dingen naar processen

$

Van toeval naar keuzes

$

Van chaos naar orde

$

Van hoofd naar hart

$

Van angst naar liefde

$

Van slachtoffer van gebeurtenissen en beperkt in je kunnen naar ik creëer mijn eigen werkelijkheid en in beginsel kan ik alles

Geweldig om met de dieren te werken en te zien hoe ze energie spiegelen en je laten ERVAREN (in tegenstelling tot de meeste trainingen waarin vooral mentale concepten gedeeld worden – ook waardevol maar dit is niet te vergelijken).
– Anne Quaars
Wat een geweldige ervaring heb ik gehad met de roofvogelexperience. Sandra zette exact de juiste space waarbinnen ik daadwerkelijk persoonlijke transformatie en natuurlijk leiderschap kon ervaren. Ze is inspirerend, krachtig, intuïtief en vol humor. We waren in een groep maar er was voor iedereen de tijd en ruimte om toch ook een individuele experience te hebben. Geweldig om met de dieren te werken en te zien hoe ze energie spiegelen en je laten ERVAREN (in tegenstelling tot de meeste trainingen waarin vooral mentale concepten gedeeld worden – ook waardevol maar dit is niet te vergelijken). Superbedankt Sandra, ik heb een fantastische dag gehad!

Samen met Sandra heb ik een ijzersterke strategie neergezet. Het is fijn om vertrouwen te voelen van iemand die al zo succesvol is en samen met haar mijn eigen bedrijf op te schalen.

– Shyanne Nagtegaal

Sandra is direct, goudeerlijk en heeft heel veel kennis over het neerzetten van ee sterk bedrijf vanuit natuurlijk leiderschap. Juist het directe spreekt mij aan in Sandra; ze gaat niet met je mee in je drama, maar zet je stil en spiegelt je, zodat je weer verder kan groeien. Precies wat ik nodig heb.

Samen met Sandra heb ik een ijzersterke strategie neergezet. Het is fijn om vertrouwen te voelen van iemand die al zo succesvol is en samen met haar mijn eigen bedrijf op te schalen. Het waren inspirerende maanden en ik vond het fijn dat ik altijd kon aankloppen als ik wat had. Ik raad Sandra dan ook zeker aan, mits je bereid bent hard te werken en als je van een beetje pit houdt.

Ik kan niet wachten om weer met Miss Mindset en haar team te werken als dat weer nodig is.

– Natalie Ilario

Sandra Hollaar van Miss Mindset is het beste wat mij en mijn bedrijf LEFmamma is overkomen. Ik kan natuurlijk 100x keer zeggen, had ik haar maar eerder ontmoet, maar dit was precies het juiste moment.

Sandra heeft mij geholpen met het opschalen van LEFmamma en daar waar ik dacht: nou dit is geweldig ging zij net zo lang door totdat ik echt het beste uit mezelf haalde. En ik dacht: wauw.. ik wist niet dat ik dit in mij had.. Ik ken vele coaches, maar zij staat echt aan de top. Zij is 100% zichzelf en staat er op dat jij dat ook bent en uitstraalt naar de buitenwereld. Met alle liefde die ze in zich heeft voor haar gezin en haar bijzondere dieren straalt ze dat ook uit naar jou als klant. En dat vind ik echt een gave..

Ik heb ongelooflijk fijn met haar gewerkt. Iedere dag was, naast hard werken, ook echt een feest voor mij. Ook met haar dochter Romy en Charissa die de branding hebben vernieuwd was de samenwerking meer dan goed en ik kan niet wachten om dat weer met Miss Mindset en haar team te werken als dat weer nodig is.

Voor nu ga ik als een speer, met dank aan deze topmentor.

Wat krijg je;

 • Toegang tot de Miss Mindset academy met maandelijks nieuwe werkboeken en video’s.
 • Alle replay zoomsessions van 2022.
 • Inspirerende mails die je aan zetten om jezelf te verbeteren
 • Mogelijkheid tot upgrade naar onze andere trajecten en/of livedagen.

Wat leer je;

 • Je leert de wetten van de natuur te integreren in je persoonlijke en/of zakelijke leven
 • Je leert actief aan de slag te gaan met jouw doelen, focus, innerlijke balans en je leert high performance leveren vanuit innerlijke balans en rust.
 • Je leert je innerlijke kracht te ontdekken en te gaan gebruiken
 • Je leert vanuit je kern te gaan leven
 • Je leert natuurlijk leiderschap te ontwikkelen
 • Je leert een persoonlijke algoritme te ontwikkelen naar succes
 • Je leert te transformeren in energie, mindset, doelgerichtheid en succes

Control Your Nature Jaarprogramma

Wat krijg je:

 • Toegang tot de Miss Mindset academy met werkboeken en video’s.
 • Alle replay zoomsessions van 2022.
 • Inspirerende mails die je aan zetten om jezelf te verbeteren
 • Mogelijkheid tot upgrade naar onze andere trajecten en/of live dagen
 • Na aanschaf kun je direct starten met Control Your Nature

Van €1595 excl btw nu voor maar €497 excl btw

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Korting is doorberekend op onderstaande betaalmogelijkheden

Kies hieronder jouw voorkeur