Miss Mindset Academie

Control Your Mind

Control your mind

Een nieuw begin

Control Your Mind

Het Control Your Mind programma is ontwikkeld om jouw natuurlijk leiderschap volledig te ontwikkelen.

Het C.Y.M.-programma leert je je grenzen te ontdekken, te verleggen maar ook te erkennen en aan te geven. Je komt erachter wat er echt toe doet voor je en wat je nou echt wilt. Je gaat aan de slag met jouw onzekerheden en angsten. Je gaat de invloed op je eigen leven leren beheersen. Je zal los gaan komen van oude patronen en daardoor een maximaal potentieel in jezelf gaan ontwikkelen en benutten.

Het C.Y.M. -programma leert jou met wekelijkse lessen en maandelijkse 1:1 sessies hoe jij je ontwikkelt tot een natuurlijk leider. Tijdens de duur van dit programma ben ik jouw mentor om jouw natuurlijk leiderschap te ontwikkelen tot een ongekend niveau door middel van maandelijkse 1:1 sessies en wekelijkse bereikbaarheid via whats-app.

Het leiderschap wat dieren in zich hebben en optimaal benutten, het natuurlijk leiderschap wat zorgt voor doelgerichtheid, focus, innerlijke rust & balans.

Control your mind 

Be so good that they can’t ignore you.

Ik onderneem al ruim 13 jaar. Overal zie ik kansen en mogelijkheden. En ik geniet enorm van het leven, ik haal er alles uit en geniet van iedere dag. Ik weet hoe ik mijn dromen kan verwezenlijken en ik gun dat anderen ook. Het is mijn missie geworden om anderen te leren hoe je een juiste mindset ontwikkelt, focus houdt en je passie volgt.

In het C.Y.M.-programma gebruik ik al mijn kennis over wolvengedrag, kuddegedrag van paarden en mijn kennis van roofvogels. Ik betrek mijn paarden en roofvogels ook in de 1:1 live sessies. Deze dieren zijn expert in het hebben van natuurlijk leiderschap. Zij streven ten alle tijde naar innerlijke balans, zijn vol focus en hebben een doelgerichtheid waar wij als mens en ondernemer enorm veel van kunnen leren.

In 2019 ben ik de wolf en zijn gedrag in een groot natuurreservaat wezen onderzoeken. Het roedelgedrag, de energie en de winnaarsmentaliteit zijn enorm inspirerend, het is de ultieme vorm van natuurlijk leiderschap. In alle lessen komt deze kennis ook terug en wordt vertaald naar jouw eigen acties. Met deze kennis gaan we jouw persoonlijke algoritme ontwikkelen en een blauwdruk maken in de eerste 1:1 online mentorship dag. Op deze dag zal ik al mijn ervaringen en inspiratie van de wolvenroedel met je delen. Bij deelname aan dit programma word jij een pactmember. En ik leer jou als pactmember dichter bij jouw eigen natuur te gaan staan en jouw innerlijke balans weer te vinden. Als pactmember word jij weer jouw eigen innerlijk, natuurlijk leider.
Er schuilt een wolf in ieder van ons. Jouw wolf is wie je was voordat de wereld je vertelde wie je moest zijn.

Jouw innerlijke wolf is jouw talent. Jouw kracht. Jouw dromen. Jouw stem. Jouw nieuwsgierigheid. Jouw moed. Jouw waardigheid. Jouw keuzes. Jouw innerlijke wolf is jouw ware identiteit.

In de tweede maand van het C.Y.M.-programma hebben we een live equicoaching sessie. We gaan dan werken met mijn paarden. De paarden helpen je eventuele blokkades op te ruimen. Ook leren de paarden jou een optimale vorm van communiceren door jouw lichaamstaal effectief in te zetten. Er wachten waardevolle lessen op je die mijn paarden vanuit jouwzelf zullen gaan ontketenen. Zij ontketenen jouw innerlijke kracht.
Deze dag gaat je bewuster maken van jezelf, innerlijke rust geven en je zekerheid geven.
Paarden zijn experts in lichaamstaal en hun energie is magisch. Nog nooit is een coach zo transparant en onbevooroordeeld geweest. Paarden hebben geen oordeel, zijn zuiver en puur. De paarden helpen jou om je doelen te stellen, doelen die haalbaar zijn, vanuit een innerlijke rust en balans. Jouw innerlijke rust en balans. De paarden zien jouw natuurlijk leiderschap nog voordat jij hem hebt ontdekt. Daardoor kunnen paarden jou enorm helpen om je grenzen te ontdekken maar ook hoever je je grenzen kunt verleggen.

In de derde maand van het C.Y.M.-programma hebben we als afsluiting de laatste live 1:1 sessie. Jouw ontwikkelde natuurlijk leiderschap bekronen door te werken met roofvogels. Deze dag gaan we werken aan jouw uitstraling en energie. Je leert je tijdens deze sessie geheel te identificeren met wie je bent, jouw zijn. Deze dag leert je optimaal leiding te geven aan jezelf.
Je krijgt inzicht in je persoonlijke ruimte en je uitstraling. Deze dag helpt je meer te gaan vertrouwen op je intuïtie.

De live dagen vinden plaats in Oostvoorne (Zuid Holland).
Het werken met de dieren geeft je leven meer betekenis, een duidelijke koers en zorgt dat jij dicht bij jouw eigen authenticiteit en jouw geluk blijft. Het geeft je ervaringen waar je nog jaren aan kunt terugdenken en waarbij je echt hebt gevoeld hoe het is om natuurlijk leiderschap te bezitten.

In totaal zijn er voor dit exclusieve 1:1 programma maar 2 plekken beschikbaar.

Control Your Mind

De 12 wekelijkse lessen in het programma:

Les 1: Leer je gedachten sturen
Les 2: Online mentorship dag:
Ontwerp je persoonlijke algoritme
Les 3: Breinwetten & Mindset
Les 4: Bewustzijn & Onderbewustzijn
Les 5: Energieniveau, rust & balans
Les 6: Live Equi coaching sessie
Les 7: De kracht in jezelf
Les 8: Verantwoordelijkheid nemen
Les 9: Authenticiteit
Les 10: Een heldere strategie
Les 11: Natuurlijk leiderschap
Les 12: Leiderschap met roofvogels 1:1

het programma

Become a pact member!

Na het volgen van het programma ben je meer dan ooit in connectie met jouw natuurlijk leiderschap, heb je meer energie, ben je de baas over je eigen gedachten, heb je een heldere strategie voor jezelf en benut je jouw potentieel maximaal.

Je leert welke overtuigingen je beperken en welke je versterken.
Je leert hoe je uitstelgedrag doorbreekt.
Je weet je te focussen op dingen die belangrijk voor je zijn.
Je leeft vanuit je authenticiteit.
Je leert hoe je gedrag is ontstaan en wat je kunt doen om je gedrag te veranderen.
Je hebt meer vertrouwen in jezelf en je zijn.
Je weet wat goed voor je is en handelt ernaar.
Je leert prioriteiten stellen.
Je leert hoe je je innerlijke balans weet te behouden.
Je leert hoe je je doelen kunt behalen. Je laat je niet meer leiden door je angsten, maar door je dromen!

Control Your Mind

Is dit exclusieve 1:1 traject geschikt voor jou?

Je bent eraan toe om stappen te nemen om blijvende verandering aan te gaan brengen in je leven.
Je wilt je eigenwaarde vergroten.
Je wilt jouw potentieel benutten.
Je wilt jouw dromen gaan verwezenlijken.
Je bent op zoek naar mee balans in je leven (privé/ werk).
Je wilt uitbreken uit jouw plafond.
Je wilt jezelf gaan neerzetten en jouw authentieke zelf leren zijn.
Je wilt jouw gestelde doelen behalen.
Je wilt jouw innerlijke kracht gebruiken!
Durf jij te investeren in jouw natuurlijk leiderschap?
Durf jij richting te geven aan jouw eigen leven?
Durf jij te gaan doen wat je echt wilt?

Laat mij je helpen!

In dit 1:1 traject zal ik je motiveren, enthousiasmeren en inspireren met waardevolle content, werkboeken, opdrachten en online video’s en ben ik op doordeweekse dagen bereikbaar voor via Whats app. De lessen die ik van dieren heb geleerd, hoe je doelen behaalt en dromen verwezenlijkt, innerlijk in balans blijft en dicht bij je eigen kern blijft, leer ik jou. Al mijn opgedane kennis en ervaring heb ik in dit programma samengevoegd en door de ervaringen die je zal gaan hebben met de paarden en roofvogels zal dit een life changing programma voor je worden.

Prijs excl. btw

Control Your Mind 1:1

* Met 1 jaar toegang tot het programma.

UITVERKOCHT