Don’t chase, get chosen,

durf jij te kiezen?

Wolven, paarden en roofvogels, zij zijn de rode draad door mijn leven. De verbinding met deze dieren is enorm sterk en het is mijn missie om hun lessen over te dragen.

In het zakenleven ben ik erachter gekomen dat alle kennis die ik heb vergaard over het leven volgens de wetten van de natuur, de paarden, roofvogels en de wolven heel goed kon vertalen om bedrijven en haar teams optimaal te laten presteren. Om mensen goed te laten presteren door het ontwikkelen van Natuurlijk leiderschap.

Natuurlijk leiderschap bezitten geeft je een scherp gevoel, een speelse geest en een verhoogd vermogen tot toewijding. Natuurlijk leiders zijn van nature relationeel, onderzoekend en beschikken over een groot uithoudingsvermogen en kracht. Ze zijn diep intuïtief en intens begaan met hun kinderen, hun vrienden en hun passie. Ze hebben ervaring met het aanpassen aan voortdurend veranderende omstandigheden. Ze zijn standvastig en erg moedig. Natuurlijk leiders durven naar binnen te keren. De antwoorden in zichzelf te vinden en erop te vertrouwen. En alles wat hun niet dient durven ze los te laten.
Zij hebben helderheid, focus en zijn doelgericht. Zij werken samen met hun lichaam in alle redelijkheid. Zij kunnen puur communiceren.

Wolven bezitten al deze vaardigheden van nature.

Er schuilt ook een wolf in jou.

Jouw wolf is wie je was voordat de wereld je vertelde wie je moest zijn.
Jouw innerlijke wolf is jouw talent.
Jouw kracht.
Jouw dromen.
Jouw stem.
Jouw nieuwsgierigheid.
Jouw moed.
Jouw waardigheid.
Jouw keuzes.
Jouw innerlijke wolf is jouw ware identiteit.

Ben jij klaar voor high performance?
Ben jij klaar voor helderheid?
Ben jij klaar voor jouw doorbraak?
Ben jij klaar om de wolf te ontmoeten?

Volgens de wetten van de natuur is iedereen in een positie om iets van waarde te ontvangen. Ben jij klaar om echt te gaan ontvangen? Ik ben gepassioneerd over het verbinden van mijn kennis als ondernemer, mijn praktische kennis als gedragsdeskundige en (leerling) psychologe, mijn kennis en ervaringen met de paarden, roofvogels en wolven aangaande het natuurlijk leiderschap.
Ik geloof sterk dat het mogelijk is vanuit een generieke formule optimale resultaten te behalen. Een formule die ik de afgelopen jaren heb toegepast binnen het succesvolle en unieke leiderschapsprogramma Control Your Mind.

Na jarenlang onderzoek, testen, combineren, fouten maken, herstellen van die fouten, willen opgeven en dan toch weer doorgaan, zal ik volgend jaar een uniek werkende formule gaan lanceren, Code of the wolf.

Speciaal voor dit programma heb ik voor selectief aantal personen een pilot live leiderschaps activerings dag beschikbaar gesteld. Een live dag waar jij de wolven zult ontmoeten.

Ben jij klaar om de natuurlijk leider in jou te activeren?
Ben jij klaar om te gaan staan voor jouw missie?

Don’t chase, get chosen.

Deze ondernemers gingen je voor:

Het gaat terug tot in 2017, misschien wel 2014. Ik poog in een klein onderzoek op Facebook en Google te achterhalen wanneer het exacte moment was. De informatie die ik vind geeft niet het antwoord. Het moet in één van deze jaren geweest zijn. Een belangrijk keerpunt.

Gebiologeerd kijk ik naar een korte videoclip op Facebook. In dit moment transformeer ik terug: van een volwassen man naar een klein vrolijk kind, nieuwsgierig en met focus. Mijn kindertijd. Voor even kijk ik weer aandachtig naar een beeldscherm zoals ik als kind altijd naar National Geograhic keek. Ik ben verwonderd gevangen, dankzij een korte videoclip over een magisch en waarlijk mythisch dier.

De wolven.

– Wesley Tax

Mijn persoonlijke verhaal begon acht jaar geleden, toen mijn man mij verliet en ik als gevolg daarvan mijn kinderen voor de helft van de week moest loslaten en mijn ‘paleis’ moest verlaten. Een hele oude wond uit mijn vroegste kinderjaren werd daarmee open gerukt. Ik belandde in een nieuwe, op het oog ideale wereld. Maar het was een wereld waarin alles wat ik kende, voelde en geloofde niet klopte met wat er werkelijk gebeurde. Ik leefde in een mindfuck en wist niet meer wie ik was, twijfelde aan mijn aanpak en het resultaat was dat ik steeds verder vast kwam te zitten. Vast in een afhankelijkheidsrelatie met een emotioneel onbetrouwbare partner, vast in een ongezonde werksituatie, vast in een huis waar ik niet met mijn hart voor had gekozen en vast in een samengesteld gezin en huishouden waar ik geen grip op kreeg.
– Martine Winkel

Praktische Details

Miss Mindset Academy

Jouw leiderschap activatie proces start op 1 februari. Ter voorbereiding op jouw wolvenontmoeting krijg je een pakket thuisgestuurd en gaan we in een hoog niveau richting jouw transformatie.

Je ontvangt wekelijks verschillende opdrachten, er staan verschillende op maat gemaakte rituelen voor je klaar in onze Miss Mindset academy, inspiratie en een 1:1 live sessie via zoom met Sandra Hollaar aka Miss Mindset ter voorbereiding op jouw live dagen.

Tijdens de live dagen is er een professionele fotograaf aanwezig die jouw proces in kaart zal brengen ter herinnering en dat materiaal zal tevens als reminder dienen voor jouw intensieve once in a life time expansie proces.

Live kickboks training

Datum:
13 februari 2022

Tijd:
13.00 tot 14.30 uur

Locatie:
Assendelft

Let’s sit with winners, the conversation is different.

Vanaf november zal jij een ware transformatie beleving in gaan stappen. Een onderdeel van Code of the wolf is high performance leveren.
Daar gaan we mee aan de slag in een unieke live training die goed is voor lichaam en geest.
Je gaat afrekenen met je demonen. Om volledig de leiderschaps activatie met de wolven aan te gaan.

In een kickboks sessie van 1 tot 1,5 uur ga je leren samenwerken met jouw lichaam en geest. In deze sessie leer je over innerlijke balans, het verzetten en bewaken van je grenzen, je leert doseren, je leert incasseren en controle behouden. Alles wat een natuurlijk leider bezit.

Deze les wordt door niemand minder dan Annissa Haddaoui gegeven (lichaam) en door mij begeleid ter voorbereiding op ons wolvenbezoek (geest). Annissa is een winnaar met totaal 8 titels op haar naam. Zij is 4 voudig wereldkampioen kickboksen en 4 voudig Europees kampioen kickboksen. Het is een eer om door zo’n topsporter getraind te mogen worden.

Live dag met wolven

Datum:
23 februari 2022

Tijd:
9.30 -17.30 uur

Locatie:
Maastricht

Prijs:
€ 1495,-

(excl BTW)

Iedere deelnemer krijgt vooraf aan deze training een 1:1 zoomsessie met mij van een uur zodat ik vooraf duidelijk weet met welke intenties jij persoonlijk bij de wolven staat en ik daardoor ook on the spot de juiste begeleiding kan geven.

Deze geheel verzorgde live dag starten we in het van der Valk hotel in Maastricht en na de leiderschapsmasterclass vertrekken wij met ons vervoer incl. chauffeur naar de wolven.

Onze chauffeur brengt ons gezelschap ook weer terug in Maastricht