Don’t chase, get chosen,

durf jij te kiezen?

Wolven, paarden en roofvogels, zij zijn de rode draad door mijn leven. De verbinding met deze dieren is enorm sterk en het is mijn missie om hun lessen over te dragen.

In het zakenleven ben ik erachter gekomen dat alle kennis die ik heb vergaard over het leven volgens de wetten van de natuur, de paarden, roofvogels en de wolven heel goed kon vertalen om bedrijven en haar teams optimaal te laten presteren. Om mensen goed te laten presteren door het ontwikkelen van Natuurlijk leiderschap.

Natuurlijk leiderschap bezitten geeft je een scherp gevoel, een speelse geest en een verhoogd vermogen tot toewijding. Natuurlijk leiders zijn van nature relationeel, onderzoekend en beschikken over een groot uithoudingsvermogen en kracht. Ze zijn diep intuïtief en intens begaan met hun kinderen, hun vrienden en hun passie. Ze hebben ervaring met het aanpassen aan voortdurend veranderende omstandigheden. Ze zijn standvastig en erg moedig. Natuurlijk leiders durven naar binnen te keren. De antwoorden in zichzelf te vinden en erop te vertrouwen. En alles wat hun niet dient durven ze los te laten.
Zij hebben helderheid, focus en zijn doelgericht. Zij werken samen met hun lichaam in alle redelijkheid. Zij kunnen puur communiceren.

Wolven bezitten al deze vaardigheden van nature.

Er schuilt ook een wolf in jou.

Jouw wolf is wie je was voordat de wereld je vertelde wie je moest zijn.
Jouw innerlijke wolf is jouw talent.
Jouw kracht.
Jouw dromen.
Jouw stem.
Jouw nieuwsgierigheid.
Jouw moed.
Jouw waardigheid.
Jouw keuzes.
Jouw innerlijke wolf is jouw ware identiteit.

Ben jij klaar voor high performance?
Ben jij klaar voor helderheid?
Ben jij klaar voor jouw doorbraak?
Ben jij klaar om de wolf te ontmoeten?

Volgens de wetten van de natuur is iedereen in een positie om iets van waarde te ontvangen. Ben jij klaar om echt te gaan ontvangen? Ik ben gepassioneerd over het verbinden van mijn kennis als ondernemer, mijn praktische kennis als gedragsdeskundige en (leerling) psychologe, mijn kennis en ervaringen met de paarden, roofvogels en wolven aangaande het natuurlijk leiderschap.
Ik geloof sterk dat het mogelijk is vanuit een generieke formule optimale resultaten te behalen. Een formule die ik de afgelopen jaren heb toegepast binnen het succesvolle en unieke leiderschapsprogramma Control Your Mind.

Na jarenlang onderzoek, testen, combineren, fouten maken, herstellen van die fouten, willen opgeven en dan toch weer doorgaan, zal ik volgend jaar een uniek werkende formule gaan lanceren, Code of the wolf.

Speciaal voor dit programma heb ik voor selectief aantal personen een pilot live leiderschaps activerings dag beschikbaar gesteld. Een live dag waar jij de wolven zult ontmoeten.

Ben jij klaar om de natuurlijk leider in jou te activeren?
Ben jij klaar om te gaan staan voor jouw missie?

Don’t chase, get chosen. 

Praktische Details

Datum:
24 november

Tijd:
9.30 -17.30 uur

Locatie:
Maastricht

Prijs:
€ 1495,-

(excl BTW)

Iedere deelnemer krijgt vooraf aan deze training een 1:1 zoomsessie met mij van een uur zodat ik vooraf duidelijk weet met welke intenties jij persoonlijk bij de wolven staat en ik daardoor ook on the spot de juiste begeleiding kan geven.

Deze geheel verzorgde live dag starten we in het van der Valk hotel in Maastricht en na de leiderschapsmasterclass vertrekken wij met ons vervoer incl. chauffeur naar de wolven.

Onze chauffeur brengt ons gezelschap ook weer terug in Maastricht